Åre Continental Inn

Hotell Åre Continental Inn
12345 (10 röster, snitt: 3.10 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Åre Continental Inn är ett familjevänligt och trevligt hotell där servicen är bra och en skön stämning. Hotellet har en internationell standard med modern och bekväm inredning. Eftersom hotellet har funnits länge så har de hunnit bygga upp ett bra utbud över både sommar och vinter aktiviteter till bra priser och bra boende som passar den jämtländska fjällvärlden. Hotellet ligger ungefär fem kilometer från centrum så man bor inom ett bra avstånd även om det är en bit bort.

Hotellet har 106 trevliga rum som alla är enkelt men bekvämt inredda så att man ska sova och vistas gott under de timmar man tillbringar på hotellet. Det finns många fina sittplatser runt om på hotellet där man kan umgås och ha det trevligt med släkt, vänner och nya bekanskaper. Alla rum har tv med ett brett kanalutbud och internet.

Under vintersäsongen går det bussar till olika skidområden som ligger en bit bort från hotellet. Intill hotellet finns det också en hyrbutik för all utrustning man behöver i backarna.

Restaurangen på hotell Continental Inn är öppen under alla säsonger. Här finns gott om utrymme för alla hotellgäster. Varje morgon serveras en rejäl frukostbuffé som mättar alla friluftsresenärers magar under många timmar. Maten är välsmakande och spännande rätter dukas fram i middagsbuffén under vinterkvällar. Under resten av året finns en bred och god meny att välja rätter från.

Bra att veta är att det finns ett stort och bra lekrum för barnen där de kan aktivera sig när de tröttnat på ute aktiviteterna.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!