Fyrstjärniga hotell i Åre

I Åre finns det massor av roligt att göra. Även om staden är populärast under vintertid

så har den ändå en hel del att erbjuda även under sommarmånaderna. Det vackra landskapet i sig är en härlig upplevelse, annars så kan man besöka chokladfabriken eller gruvan. På den här sidan har vi listat de fyrstjärniga hotell som finns i Åre för att göra det enkelt att hitta just det hotell ni söker efter.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

  • Fördelar Boka nu – betala på plats!
  • Fördelar GRATIS avbokning på de flesta rummen

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Holiday Club

Hotell Holiday Club i Åre har allt för hela familjen. Här finns tre olika pooler inomhus, utomhus och bubbelpool. Det finns också en vattenrutschbana och poolområdet inomhus har en fantastisk miljö med exotiska växter, broar och väl placerade ljus. För barnen finns det barnpool och barnklubb. Hotellet har 250 rum som alla har en fin och trivsam inredning med balkong och vacker utsikt. Här finns också gott om alternativ att äta på då det finns fyra restauranger, poolbar och vanlig bar. Bra att veta för er som reser med bil är att parkeringen är kostnadsfri.


Hotel Diplomat Åregården

På detta hotell bor man bra och bekvämt i en mysig stugliknande miljö. Rummen känns hemtrevliga med sköna möbler och sängar av högsta komfort. Det finns wi-fi, tv, vattemkokare, hårfön, telefon och skrivbord på samtliga rum. Hotellet har en härlig pool och bastu att koppla av i när man känner att kroppen behöver en stund av lugn och ro. Hotellet har skidförvaring så man behöver inte krångla med sig sin utrustning upp på rummet. I övrigt så finns det en nattklubb, restaurang och bar och ett bibliotek som gäster har fri tillgång till.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!