Hotell Diplomat i Åre

Hotell Diplomat
12345 (12 röster, snitt: 3.17 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Diplomat Åregården är lika vackert sommar som vinter här bor man bra och blir väl omhändertagen av trevlig personal. Känslan på hotellet är familjär och trivsam, miljön är harmonisk, varm och har den där Jämtländska stug känslan som man vill ha när man kommer upp i fjällen. Här ligger det fällar på sängarna, detaljer i kurbits och färger i varma sköna toner som gör att man trivs. Byggnaden är i nationalromantisk stil och ägarna har passat ihop insidan med utsidan på ett perfekt sätt.

Hotellet har två olika typer av sviter, minisvit och svitlägenhet, dessa är de exklusivaste och mest välutrustade rum hotellet har. Allt som allt så finns det 54 rum, enkelrum, grandlit rum och dubbelrum är de vanliga alternativen. Utöver det så finns också åregårdarna som är lägenheter där man kan laga mat och mer ta hand om sig själv så det finns många bra boende alternativ på hotellet beroende på vad man är ute efter.

Åregården har en fin restaurang som serverar utsökta rätter. En vinbar, Country Club och Wallmans Dippan & Dippan Nightclub. Utbudet av ett rikt uteliv och god mat är stort i Åre även om staden inte är så stor så hittar man många trevliga ställen att spendera sin tid på.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!