Hotell Fjällgården i Åre

Hotell Fjällgården
12345 (15 röster, snitt: 3.80 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Fjällgården ligger mitt i backen i Åre. Fantastiska vidder av skog och mark sträcker sig åt alla håll utanför hotellet. Fjällgården är ett riktigt trivsamt hotell med personliga rum och en trivsam inredning. Här finns många fina och sköna sittplatser att slappna av på och njuta av trevligt sällskap framför en brasa eller den vackra utsikten. Vill man så kan man få guidade turer runt i Åre eller krypa upp och läsa en bra bok i hotellets egna bibliotek.

På hotellet finns fem olika rumskategorier att välja mellan. Dubbelrum, dubbelrum de luxe, svit, svit de luxe och storstugan. Rummen har en väldigt härlig inredning som passar ypperligt i den jämtländska fjällen. Inslag av svenskt trä, sköna sängar med små söta gosedjur, fina väggdekorationer och bekväma sängar och sittplatser.

Vill man ha konferens i fjällen passar hotell Fjällgården jättebra då det både är ett skönt lugn och en fartfylld puls så man får det bästa av allt. En äkta fjällkänsla sätter en kul twist på arbetet och får er konferens eller projekt att bli riktigt lyckat. Efter en lång dag vid mötesbordet tar man en tur i backen och drar sig sedan in till hotellets populära after-ski. En bra kombination för att hålla både gnista och humör på topp!

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!