Holiday Club i Åre

Holiday Club Åre
12345 (10 röster, snitt: 4.10 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Holiday Club Åre är ett roligt hotell för hela familjen. Här finns mängder med aktiviteter, Spa, pool med vatten rutschbana, bowling och mycket mer. Hotellet är fräscht, modernt och håller en hög standard. Hotellet är fräscht och modernt med stora ytor i alla boenden. Trevliga sittplatser där man kan umgås och träffa nya människor.
Rummen är fina och inredda i inspiration av fjällen. Mycket trä och varma färger i fin nordisk design ger en härlig karaktär till både rum och lägenheter. Vad man än väljer för typ av boende så har alla något gemensamt och det är den fantastiska utsikten över antingen sjön eller Åreskutan. Sängar och möbler är av högsta kvalité för att ge bästa komfort och en god natts sömn till alla gäster.

Hotellet har inriktat sig på att det ska finnas mycket att välja på när det gäller att äta. Man kan få en god pizza från Sportsbaren eller Thaimat från Easy Kitchen, gott kaffe från Coffee Corner och trerätters middagar i restaurangen Diner. Man väljer själv vad som passar bäst för stunden.

För barnen finns det en massa roligt bus att hitta på med LAB, barnen kan spela spel, pyssla, vara i en virituellvärld i Sonyworld och leka med leksaker. Det finns möjlighet att göra shower, spela tv-spel och utomhuslekar.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!