Tott Hotell i Åre

Tott Hotell
12345 (13 röster, snitt: 3.08 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

Tott hotell ligger nära alla sevärdheter och den storslagna naturen i Åre. Hotellet är fint och inredningen känns ny och lyxig. Här kan man sitta framför en mysig brasa under kyliga vinterkvällar eller njuta av utsikten från terrassen under de varma sommarmånaderna. Hotellet har många trevliga sittplatser runt om i hotellet där man kan koppla av eller umgås med vänner och bekanta.

Rummen är fina och ljusa med modern inredning och all bekvämlighet man behöver även i det enklaste alternativet. Compactrum har bäddsoffa, pentry, tv, matplats och fräscht badrum med dusch. Dubbelrummen är i samma storlek som compactrummen 17-21 kvm och är ungefär samma men har två stycken 80 cm sängar istället för bäddsoffa. Dubbelrum deluxe är rymliga på mellan 27-60 kvm och har en stor dubbelsäng, köksdel, sittplats och gott om yta. Det finns sex olika sviter att välja mellan beroende på vilken storlek, pris och lyx man önskar.

Hotell Tott har ett härligt spa med behandlingar för hela kroppen. Här används det exklusiva hudvårdsprodukter i kombination med total avslappning av professionell personal som tar väl hand om dig.

I hotellets restaurang avnjuter man superba rätter både från Svenska Jämtland och exotiska smaker från norra Italien. Rätterna är anpassade för att mätta hungriga skidåkare och fjällvandrare.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!