Trestjärniga hotell i Åre

Pilgrimer har ända sedan 1100 talet färdats till Åre gamla kyrka

då de vandrade till Sankt Olavs grav som ligger i Nidaros i Trondheim. Under 1700 talet blev Åre en populär turistort då för sin rena fjäll luft som hade god inverkan på hälsan, men på den tiden fanns det inga moderna hotell utan turisterna fick helt enkelt bo hos ortens befolkning. Under senare år byggdes samhället upp för att passa alla de människor som ville besöka Åre. I listan nedan så finner ni de hotell med tre stjärnor som finns att bo på i Åre.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Tott Hotel Åre

På hotell Tott bor man nära både vinteraktiviteter och sevärdheter som finns i staden. Bor man på hotellet sommartid så bor man i stadens centrum och har nära till allt inklusive den vackra fjällnaturen. Man kan också unna sig riktigt upp piggande och sköna behandlingar på hotellets spa. För utom roliga aktiviteter så som snowboarding, fjällvandring, spabehandlingar, skidor och mycket annat så kan man ta ett skönt dopp i poolen. Rummen är moderna och har en hög standard med alla tekniska finesser som behövs när man är bortrest. Här finns också möjlighet att ha möten och konferenser.


Hotel Fjällgården

Hotell Fjällgården ligger vackert en bit upp på fjället, här är luften frisk och ren, utsikten är helt magisk och hotellet är helt perfekt för en semester eller affärsresa i fjällen. Rummen är riktigt hemtrevliga krypin de känns ombonade och moderna. Här finns internet, tv med kabelkanaler, telefon och skrivbord. På hotellet kan man bada bastu och ta ett dopp i poolen. Det finns också både pub och restaurang där man kan äta och dricka gott i en trevlig miljö med brasa och fint dukade bord och panoramautsikt.


Hotel Åre Continental Inn

Pris från 699 kr

Hotellet ligger ungefär fem kilometer från centrum så om man inte vill ta en längre promenad så är det bra om man har bil eller något annat färdmedel, cykel är perfekt under sommarhalvåret. Hotellet ligger öster om själva centrum en bit upp så även här har man ett underbart läge mitt i naturen med gröna eller snötäckta toppar. Vyerna är enastående och hotellet är ett bra och prisvärt alternativ med trevliga rum som håller en bra standard inom denna klass. Förutom bra konferensmöjligheter så har hotellet restaurang, spa och en trevlig bar. För barnen finns det också ett roligt lekrum där de kan ha roligt efter timmar i backen, ritt på hästrygg eller andra händelserika aktiviteter.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!