Tvåstjärniga hotell i Åre

Under den tvåstjärniga kategorin hittar ni de enklaste och billigaste boende

som Åre har att erbjuda. Kanske behöver man inte mer än ett vandrarhem att bo på då man ska vistas mestadels av tiden ute, då hittar ni perfekta alternativ här nedan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

  • Fördelar Boka nu – betala på plats!
  • Fördelar GRATIS avbokning på de flesta rummen

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Millestgården Åre

Hotell Millestgården är ett jättemysigt hotell i gamla träbyggnader, även om rummen är enkla så är de inbjudande, fina och charmiga. Hotellet i sig är riktigt mysigt och varmt inrett med vävda mattor och rustika skinnfåtöljer. Man får en riktig dalastugs känsla på detta hotellet. Utsikten är fantastisk vilken tid på året det än är. Matsalen är stor och rymlig med väggar av gediget trä, balkar i taket och knarrande trägolv. Här äter man gott både frukost, lunch och middag. Ett mysigt och prisvärt alternativ.


STF Hotel Åre Torg

Hotell Åre Torg är ett fräscht vandrarhem i modern stil. Här finns en stor matsal man kan äta i som är ljus och fin. Rummen är enkla med moderna möbler och bra sängar. Här bor man i direkt anslutning till skidbacke. Wi-fi på hotellet är gratis. Här finns också bastu, café och en fin terass som alla gäster kan njuta av. Det finns gott om trevliga sittplatser i bekväma soffor där man kan sitta och umgås eller bara koppla av med en tidning eller en bra bok. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Samtliga gäster på detta hotell delar badrum.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!